Cultuurklas

Cultuur is toneel en cabaret, maar ook hiphop en rap! Cultuur is film, dans en fotografie, maar ook slam-poetry en graffiti! Cultuur is je op allerlei manieren uiten. Cultuur is leuk, spannend en heel belangrijk, vinden we. Niet voor niks kun je al jaren eindexamen tekenen doen op het Nicolaas. Maar er is veel meer!

In de cultuur+klas kom je niet alleen tijdens cultuurlessen in aanraking met zoveel mogelijk vormen, je gaat zelf actief aan de slag in de theaterzaal of in de muziekstudio in ons schoolgebouw, maar ook daarbuiten. Je gaat naar voorstellingen, bezoekt een kunstenaar of een dansstudio om inspiratie op te doen. We willen dat je op zoek gaat naar je talent en we geven je de ruimte om dat talent te ontwikkelen.

Om in deze klas op je plek te zijn, hoef je geen geweldige musicus of briljant kunstenaar te zijn. Je bent creatief, hebt interesse in cultuur en zin om er iets mee te doen. Dat is voldoende.

Voor deze klas kun je je aanmelden als je een havo of havo/vwo-advies hebt gekregen. De kosten voor deze bijzondere profielklas zijn: €515.