Oud-leerlingen

Oud-leerlingenvereniging 'Myrakel'

‘Myrakel’ is een vereniging van ruim 550 oud-leerlingen van het St. Nicolaaslyceum en de Sint-Pius MMS. De vereniging is er om de onderlinge contacten tussen oud-leerlingen te bevorderen.

Zij houden een adressenbestand bij van oud-leerlingen en spelen een belangrijke rol bij de organisatie van de grote reünie die eens in de vijf jaar op het St. Nicolaaslyceum wordt gehouden. Iedereen die oud-klasgenoten zoekt, kan hier terecht.

Drie maal per jaar geven ze de SNeLbinder uit, een leuk blad waarin herinneringen worden opgehaald uit verschillende periodes en je informatie krijgt over de verrichtingen van bijzondere oud-leerlingen.

Lid worden? Ga dan naar www.myrakel.nl en vul het aanmeldingsformulier in.

Het lidmaatschap kost €12,00 per jaar.

Oud-leerlingensoos

Ieder jaar organiseert de sooscommissie een soosavond, speciaal voor alle oud-leerlingen. De soos vindt elk jaar plaats op de derde vrijdag van januari.

Wat zijn je klasgenoten gaan doen? Wat mis je van school? En wat absoluut niet? Dragen de docenten nog steeds dezelfde truien? De oud-leerlingensoos is de perfecte gelegenheid om bij te kletsen en herinneringen op te halen. Op vrijdag 19 januari 2018 is de volgende oud-leerlingensoos.